Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ 1ης ΤΑΞΑΣ
Γράφει ο Δημήτρης Σαμπάνης

Στις 9 Αυγούστου 2012 στις 11:00, έγινε σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοικήσεως της 1ης ΤΑΞΑΣ, από τον παραδίδοντα Υποστράτηγο κ. Σαλωνίτη Στυλιανό, στον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο κ, Δήμο Βασίλειο, παρουσία του Διοικητού του Β’ ΣΣ Αντιστρατήγου Τόπη Κ.
Εδώ να πούμε ότι ο Υποστράτηγος κ. Σαλωνίτης Στυλιανός, αναλαμβάνει από αύριο την ηγεσία του Όπλου ως Δντής ΔΑΣ του ΓΕΣ.
Πριν από την έναρξη της τελετής, ο Δκτής του Β’ ΣΣ με τους Παραδίδοντα και Παραλαμβάνοντα, κατευθυνθήκαν στο Ηρώο Πεσόντων της Α.Σ
όπου ο απερχόμενος Διοικητής κατέθεσε στεφάνι προς τιμή των πεσόντων.
Η τελετή έγινε στο χώρο του 1ου ΤΕΕΠ, στο Α/Δ Στεφανοβικείου, παρουσία:
αντιπροσωπείας στελεχών όλων των ΜΑΣ, και πολλών προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων:
ο Δκτης της 111 ΠΜ, ο Υποδιοικητής του ΑΤΑ, ο Λιμενάρχης Βόλου, ο Δκτης της 32 ΤΠΝ, ο Πρόξενος της Γαλλίας στον Βόλο, ο Επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ Στρατηγός Χαρβάλας Παν. ο Επίτιμος Δντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Αντιστράτηγος ε.α Τασιούδης Πολ.
και μεγάλου αριθμού αποστράτων συναδέλφων της Α.Σ όλων των βαθμών και προελεύσεων, σε ένα κλίμα χαράς και αναμνήσεων.
Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ.κ Ιγνάτιος.
Η προσέλευση της Πολεμικής Σημαίας της 1ης ΤΑΞΑΣ, στον χώρο της τελετής.
Η  Πολεμική Σημαία της 1ης ΤΑΞΑΣ, μπροστά από τις αντιπροσωπείες Αξκων των γειτονικών μονάδων και Σχηματισμών και των λοιπών προσκεκλημένων.
Ο Δκτής του Β’ ΣΣ με τους Παραδίδοντα και Παραλαμβάνοντα, εισέρχεται στο χώρο της τελετής.
Υποστολή του Λαβάρου της 1ης ΤΑΞΑΣ
και η παράδοσή του στον απερχόμενο Διοικητή.
Μετά το τελετουργικό ακολούθησε η ανάγνωση των Η.Δ του Παραδίδοντος και Παραλαμβάνοντος.
ακολούθησε μικρή δεξίωση, στην οποία δόθηκαν αναμνηστικά στο παραδίδοντα, από τον Δκτή του Β’ΣΣ, τον Επιτελάρχη της 1ης ΤΑΞΑΣ, τον Δκτή της ΣΑΣ, τον Δκτή του 2ου ΣΥΑΣ και του Δκτή του 307 ΤΣΥΑΥ.
Η σειρά των αναμνηστικών φωτογραφιών:

Το ιστολόγιο, εύχεται

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

στον νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας

αλλά και στον νέο Διευθυντή ΔΑΣ/ΓΕΣ

http://armyaviation.wordpress.com/2012/08/10/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%83-1%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B1-2/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.