Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Αγαπητοί αναγνώστες,
εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ιστολόγιό μας συνεχίζει την προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών προσφορών για τα παιδιά των ενστόλων.
Μετά την πρωτοβουλία για τους φοιτητές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ αποφασίσαμε όπως αναρτήσουμε ΔΩΡΕΑΝ αγγελίες  που να αφορούν οικονομικές προσφορές σε Σχολικά Είδη, Φροντιστήρια και είδη ρουχισμού.
Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν στο kranosgr@gmail.com την δική τους προσφορά όπου εκτός από  τα πλήρη στοιχεία...
θα αναγράφεται και το ποσοστό της προσφοράς από τις κανονικές τιμές για τα παιδιά των στρατιωτικών.
Δεκτές θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ μόνο διαφημήσεις που θα περιέχουν ουσιαστικές προσφορές.
Φιλικά
kranosgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.