Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΣΥΣΜΕΔ - Πολύ σύντομα οι Έλληνες στρατιωτικοί θα εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε αυτά που έρχονται



Την Πέμπτη 30-8-2012, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, συναντήθηκαν, μετά από σχετική πρόσκληση, με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στα κεντρικά του γραφεία, με αντιπροσωπεία του αποτελούμενη από τους βουλευτές κ. κ. Θ. Δρίτσα, Δ. Τσουκαλά, Β. Χατζηλάμπρου και Α. Καλογερή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ κ. Κ. Ήσυχο, υπεύθυνο για την Εξωτερική Πολιτική και την Άμυνα και το συντονιστή του τμήματος ενστόλων του ΣΥΝ κ. Τ. Μαυρόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, ακούστηκαν οι Πρόεδροι των φορέων τοποθετούμενοι σε ένα ευρύ φάσμα αιτημάτων και προβληματισμών, με πυρήνα το συζητούμενο την περίοδο αυτή επικοινωνιακό "ειδικό" μισθολόγιο.


Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρθηκε εκτενώς στον εμπαιγμό και την κοροϊδία που διαχρονικά η Πολιτεία (δια των Κυβερνήσεών της) επέδειξε προς τους Έλληνες στρατιωτικούς καθηλώνοντάς τους στο μισθολόγιο της φτώχειας και της εξαθλίωσης, που τεχνηέντως και καθαρά για λόγους πολιτικής και επικοινωνίας διοχέτευσε προς την κοινή γνώμη ως μισθολόγιο προνομίων και καλοπληρωμένων. Ζητήθηκε η άμεση και πλήρης εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, ως οφείλει να κάνει η Πολιτεία στα πλαίσια του δικαίου που πρέπει να διακατέχει τις όποιες κινήσεις και αποφάσεις της.

Ακούστηκε η πλήρης αντίθεσή μας στα μέτρα που σχεδιάζονται σε βάρος των περήφανων Ελλήνων στρατιωτικών και της δοκιμαζόμενης Ελληνικής κοινωνίας.

Εκφράστηκε ο φόβος μας ότι πίσω από την εξαθλίωση του Έλληνα στρατιωτικού ο στόχος είναι άλλος, που πρέπει να μας γνωσθεί άμεσα και χωρίς περιστροφές.

Δηλώθηκε απερίφραστα ότι δεν υπάρχουν πλέον αντοχές στους Έλληνες στρατιωτικούς για υφαρπαγή της αξιοπρέπειάς τους.

Επισημάνθηκε, ιδιαίτερα, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση το διαχωρισμό που προωθείται για στροφή της κοινωνίας προς τον Έλληνα στρατιωτικό και αντίστροφα. Τα προβλήματα είναι κοινά και μαζί θα τα αντιμετωπίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, πλάι και δίπλα με τον Έλληνα στρατιωτικό.

Τέλος, δηλώθηκε ότι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικοί, πολύ σύντομα, θα εκδηλώσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε όλα αυτά τα δραματικά που έρχονται με μαζικό τρόπο, στα ασφαλώς οριζόμενα Συνταγματικά και νομικά όριά μας.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΣΥΣΜΕΔ - Πολύ σύντομα οι Έλληνες στρατιωτικοί θα εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε αυτά που έρχονται
ΣΥΣΜΕΔ - Πολύ σύντομα οι Έλληνες στρατιωτικοί θα εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε αυτά που έρχονται
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnVF8qJdKjub94gfco2dN1KNMAI46DmOiNKGP7eDDoXKHHkxW-3hN_MjZalWc9cl2YI1Ksbx3VuWyg02dI4gHOKCy9hZXXyDULaojuzZPZDTTd-0BCm6MEgvHI5mj2DxURlof4vzqGhWg/s640/syriza+30-8-2012-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnVF8qJdKjub94gfco2dN1KNMAI46DmOiNKGP7eDDoXKHHkxW-3hN_MjZalWc9cl2YI1Ksbx3VuWyg02dI4gHOKCy9hZXXyDULaojuzZPZDTTd-0BCm6MEgvHI5mj2DxURlof4vzqGhWg/s72-c/syriza+30-8-2012-1.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/08/blog-post_3523.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/08/blog-post_3523.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy