Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Οι προτάσεις ενός ε.ε Σμηναγού της Π.Α για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των στελεχών

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή ενός εν ενεργεία στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας με τις δικές του προτάσεις για τη βελτ...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή ενός εν ενεργεία στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας με τις δικές του προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στελεχών και την αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν. 
Ακολουθεί η επιστολή
Μετά από 3 χρόνια μνημονίου ο Στρατιωτικός βρίσκεστε σε ένα οριακό επίπεδο . Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ δεν είμαστε μακριά από την κοινωνία είμαστε τμήμα της.
Γνωρίζουμε για τους 1,5 εκατ. ανέργους , για τους απλήρωτους εργαζομένους , για την φτώχεια , για το ότι υπάρχουν παιδιά που κρυώνουν και υποσιτίζονται. Δυστυχώς το βλέπουμε μέσα στην οικογένειά μας άρα είμαστε γνώστες των προβλημάτων όπως και του ότι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ( μέχρι να αποφασίσει το Ελληνικό κράτος να πατάξει την φοροδιαφυγή-εισφοροδιαφυγή ,την μαύρη εργασία ,το λαθρεμπόριο κτλ κτλ κτλ ) .
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ξέρουμε ότι πρέπει να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια των ΕΛΛΗΝΩΝ να βγουν από το αδιέξοδο . Γνωρίζουμε ότι την μισθοδοσία μας όπως και τα όπλα που χειριζόμαστε τα πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος .
Απαιτούμε όσο το δυνατό ίση μεταχείριση αλλά και ενέργειες από την Πολιτεία – ΓΕΕΘΑ που δεν έχουν κόστος για τον ΕΛΛΗΝΑ πολίτη . Θα αναφέρω μερικές προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο του ΕΛΛΗΝΑ Στρατιωτικού :
1. Αξιοποίηση των στρατοπέδων που κλείνουν ( και όπου αλλού είναι εφικτό ) .
2. Αγορά οικιών τύπου προκάτ από τα παραπάνω έσοδα ώστε οι δικαιούχοι να στεγαστούν άμεσα .
3. Βρεφικοί - παιδικοί στις Μονάδες , μπορεί καλυφθεί το κόστος από τα επιτελεία και τους γονείς( με ένα συμβολικό αντίτιμο) .
4. Αναβάθμιση πρατηρίων ( συγχώνευση και αγορά στοχευόμενων προϊόντων ώστε να πέσει η τιμή ) . Τα στελέχη που θα εργάζονται στα πρατήρια να έχουν μπόνους .
5 Αναβάθμιση των Λεσχών ( ποικιλία , εκδηλώσεις κτλ ) . Για τα στελέχη να ισχύει ότι στα πρατήρια .
6. Συγχώνευση - κατάργηση μονάδων .
7. Συνυπηρέτηση συζύγων όπου είναι εφικτό ( τουλάχιστον δημόσιο - δεκο ) , να λαμβάνεται υπόψιν αν ο/η σύζυγος εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα .
8. Μετεγγραφή τέκνων (φοιτητές) στην πόλη που υπηρετεί ο στρατιωτικός ή το αντίστοιχο με αίτησή του .
9. Το ΒΟΕΑ να δίνεται μόλις εισαχθεί το τέκνο ( με αίτησή του στρατιωτικού ) σε ΑΕΙ-ΤΕΙ .
10. Μείωση υπηρεσιών, το 2013 όλα είναι δυνατά μέσω της υπάρχουσας τεχνολογίας.
11. Θέσπιση υπερωριών ή ρεπό ( τα αντίστοιχα οκτάωρα ) έως το 2016 που τελειώνει το πρόγραμμα με την τρόικα .
12. Διενέργεια διαγωνισμού για πακέτο τηλεφωνίας όπως και για πακέτο ασφάλισης από το ΓΕΕΘΑ .
13. Οικήματα , να υπάρχει σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τα Ε1& Ε9 , την οικογενειακή κατάσταση και την θέση ευθύνης ( περιορισμός ) .
14. Ακύρωση της ψήφισης του νέου μισθολογίου που προβλέπει μειώσεις 88 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το μνημόνιο 3 για το έτος 2014 .
15. Ρύθμιση όλων των δανείων στο 30 % των ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ .
16. Μεταθέσεις μετά το 25ο έτος μόνο με αίτηση του στρατιωτικού .
17. Αξιοκρατία .
18. Συνεχής ενημέρωση όσο αφορά τα μισθολογικά & συνταξιοδοτικά θέματα .
Τέλος να αναφέρω ότι όπως καταλαβαίνετε οι προτάσεις έχουν πολλαπλά οφέλη , οι συνάδελφοι πρέπει να τις συμπληρώσουν ή να τις βελτιώσουν .
Σγος ε.ε Χ.Χ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Οι προτάσεις ενός ε.ε Σμηναγού της Π.Α για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των στελεχών
Οι προτάσεις ενός ε.ε Σμηναγού της Π.Α για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των στελεχών
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBUAaY6pO1eITDHSOJb94Ua0W9-lP34lQxb60UzSt8A3SKg2SFTMxviTlSZSc-UzB9iT83J6ggy5s13tcpcRe6eKuolq0ELcjiJQkvVMqIUKOumCuMHkyXek3LY2cF5RTQAqRdcY1fKeQ/s400/preta32535.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBUAaY6pO1eITDHSOJb94Ua0W9-lP34lQxb60UzSt8A3SKg2SFTMxviTlSZSc-UzB9iT83J6ggy5s13tcpcRe6eKuolq0ELcjiJQkvVMqIUKOumCuMHkyXek3LY2cF5RTQAqRdcY1fKeQ/s72-c/preta32535.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/02/blog-post_5494.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/02/blog-post_5494.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy