Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Σε τεντωμένο σχοινί. Tα αποτελέσματα της διαδυκτιακής ψηφοφορίας της zougla.gr


Την έντονη απαισιοδοξία για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εκφράζουν οι πολίτες μέσω της ψήφου τους στην Ανοικτή Διαδικτυακή Ψηφοφορία που διεξήχθη από την ηλεκτρονική εφημερίδα της «Ζούγκλας» από το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου έως και το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου 2013. Το δείγμα αποτελείται από 1150 ψηφοφόρους, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία αυτή και ανήκουν αυτοβούλως στη βάση δεδομένων της zougla.gr.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πολιτών ως προς την πρόθεση ψήφου έστω και με βραχεία κεφαλή από την Νέα Δημοκρατία ενώ η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να είναι τρίτο κόμμα για άλλη μία φορά με διψήφιο ποσοστό. Αντιθέτως η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την Παράσταση Νίκης όπως και ο Αντώνης Σαμαράς του Αλέξη Τσίπρα ως προς την καταλληλότητα να κυβερνήσει αν και πρωταθλητής σε αυτό το ερώτημα είναι για άλλη μία φορά ο...«Άλλος».

Περίπου μοιρασμένη είναι η κοινή γνώμη ως προς την στάση της Κυβέρνησης στο ζήτημα της επιστράτευσης των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ.

Αντιθέτως η πλειοψηφία των πολιτών συμφωνεί με την πρακτική της Αστυνομίας στην υπόθεση της Βίλα Αμαλία και Λέλα Καραγιάννη ενώ μεγάλο ποσοστό, το 41% των ψηφοφόρων θεωρεί πώς η συμπεριφορά της Αστυνομίας κατά τη σύλληψη και την μεταγωγή των τεσσάρων νεαρών μετά την ληστεία στο Βελβεντό ήταν η ενδεδειγμένη. Το 50% ωστόσο πιστεύει πως η στάση της Αστυνομίας στο θέμα αυτό ήταν από απαράδεκτη έως υπερβολική.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε αυτή την έρευνα θεωρεί πώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ακόμη έτοιμος να κυβερνήσει. Προφανώς οι παλινωδίες ,οι αστοχίες και κυρίως οι διαφορές και οι αντιθέσεις που καταγράφονται στην Κουμουνδούρου προκαλούν σύγχυση στους ψηφοφόρους που καταγράφουν την αίσθηση ανωριμότητας που προκαλούν με δηλώσεις τους στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το ζήτημα που χρήζει επισήμανσης είναι ότι μόλις το 23% των πολιτών πιστεύει πώς αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο



http://www.zougla.gr/politiki/article/se-tentomeno-sxini-676115
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Σε τεντωμένο σχοινί. Tα αποτελέσματα της διαδυκτιακής ψηφοφορίας της zougla.gr
Σε τεντωμένο σχοινί. Tα αποτελέσματα της διαδυκτιακής ψηφοφορίας της zougla.gr
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzVgcYgbRAlWJCP1xax_oU-RFkNDaA3SbduVULPFceaDKyZOtErUGZTm3DBJalJUM4tNU8CoMxYuz1MEKGoM6oEnMzt0zbNNSEcJBiFJrFzrrAeOsuPQraCJQbDzC8C6UoB03ohmxWZCY/s640/90.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzVgcYgbRAlWJCP1xax_oU-RFkNDaA3SbduVULPFceaDKyZOtErUGZTm3DBJalJUM4tNU8CoMxYuz1MEKGoM6oEnMzt0zbNNSEcJBiFJrFzrrAeOsuPQraCJQbDzC8C6UoB03ohmxWZCY/s72-c/90.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/02/t-zouglagr.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/02/t-zouglagr.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy