Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Εντυπωσιακές εκδηλώσεις για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)




Mε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Ειδικότερα στην πόλη της Μυτιλήνης εορτάσθηκε σήμερα (21-11-14)  στο στρατόπεδο της 98 ΑΔΤΕ στη Παγανή Μυτιλήνης, η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.




Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα, ημέρα εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου, καθορίστηκε να εορτάζεται με κάθε επισημότητα η οφειλόμενη τιμή στην αποστολή και την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας. Η εορταστική αυτή εκδήλωση, αποβλέπει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και τις διαταγές των Γενικών Επιτελείων, στην επισήμανση των αρετών της Ελληνικής Φυλής και κυρίως στην Πολεμική Αρετή των Ελλήνων. Διότι πιστεύουμε ότι η υπεράσπιση βωμών και εστιών από κάθε ξένη επιβουλή ήταν, είναι και πρέπει να είναι καθήκον κάθε Έλληνα. Και τούτο αποτελεί ΑΡΕΤΗΝ. Διότι δεν είναι προϊόν ενθουσιασμού ή παρόρμησης, ενστίκτων ή επιθετικότητας. Είναι προϊόν παιδείας, ενσυνείδητης διάθεσης, σταθερής απόφασης για την υπεράσπιση όλων εκείνων που με τόσες θυσίες οι πρόγονοι απέκτησαν, ανέδειξαν, διαμόρφωσαν, μετέδωσαν.




Η εορτή ξεκίνησε με δοξολογία στην Εκκλησία του Αγίου Θεοδώρου στον περίβολο του στρατοπέδου χοροστατούντων των  Σεβασμιότατων Μητροπολιτών Μυτιλήνης και Μηθύμνης κκ. Ιακώβου και Χρυσοστόμου.



Στη συνέχεια τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Παρόντες στο στρατόπεδο ήταν οι Μητροπολίτες Μυτιλήνης και Μηθύμνης, , ο αντιπεριφερειάρχης κος Κυτελης, ο Στρατηγός της 98 ΑΔΤΕ, ο Δήμαρχος Λέσβου καθώς και πολλοί άλλοι επίσημοι..



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι και διοικητές των σωμάτων της Λέσβου.



Κατά τη διάρκεια της εορτής διαβάστηκε και ο λόγος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας

Στην τελετή πραγματοποιήθηκε αγώνας ενός μιλίου μαχητή με φορτίο, ενώ για το κοινό υπήρχε έκθεση οπλικών συστημάτων.




O εορτασμός έκλεισε με μικρή δεξίωση στην οποία προσφέρθηκαν καφές και αναψυκτικά ενώ χορευτικά τμήματα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.



Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Ο Σύγχρονος Έλληνας Μαχητής», στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ενώ στο φουαγέ υπήρχε έκθεση φωτογραφίας, μοντελισμού, οπλισμού και φιλοτελισμού. Στο τέλος ακολουθήσε μουσική εκδήλωση.



Ο κόσμος στο τέλος έδινε συγχαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση και αποχωρούσε με δάκρυα στα μάτια για τις αναμνήσεις που προσέφερε αυτή η εκδήλωση.

Όλη ευχήθηκαν και του χρόνου καλύτερη.












Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Εντυπωσιακές εκδηλώσεις για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)
Εντυπωσιακές εκδηλώσεις για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTHnENrIoiDbozRpL2JeptLmsDiG_ls-yIu_xvY6Vsoues6HH77H57msiNX3C_W_4T_fOM2mi0HLE1OL8e3hzado2W09uUfpREWBCV2JRVNLsYKZA2z-70smWC3GiobVll-HFZOpRGfFc/s1600/34.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTHnENrIoiDbozRpL2JeptLmsDiG_ls-yIu_xvY6Vsoues6HH77H57msiNX3C_W_4T_fOM2mi0HLE1OL8e3hzado2W09uUfpREWBCV2JRVNLsYKZA2z-70smWC3GiobVll-HFZOpRGfFc/s72-c/34.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/11/blog-post_300.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/11/blog-post_300.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy