Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ολοκλήρωση επίσκεψης ΥΕΘΑ Nίκου Δένδια στην ΑΣΔΕΝ




Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στην Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), στο Στρατόπεδο Σακέττα.




Ο κ. Δένδιας είχε λεπτομερή ενημέρωση από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο και τον Επιτελάρχη, Ταξίαρχο Γεώργιο Βύνιο.



Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.




Μετά την ενημέρωση και την τηλεδιάσκεψη που είχε ο κ. Δένδιας με τους Διοικητές Σχηματισμών, Μονάδων και Επιτηρητικών Φυλακίων, ευθύνης της ΑΣΔΕΝ, ανέφερε μεταξύ άλλων:



 «Κυρίες και κύριοι,



Σας ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση. Για μένα είναι μεγάλη χαρά να μιλώ μαζί σας.




Θέλω να σας πω επίσης, αυτό που πιθανότατα ξέρετε, ότι αποτελείτε μια σταθερά για την ελληνική κοινωνία, έναν πυλώνα,  όπως είναι το έμβλημα της ΑΣΔΕΝ,  που απεικονίζει δύο λέοντες ανάμεσα σε μια κολώνα. Αποτελείτε, μία κολώνα, έναν πυλώνα  σταθερότητας αλλά και περηφάνιας.




Κι αν έχουμε μια μεγάλη υποχρέωση –επιτρέψτε μου να χρησιμοποιώ τον πληθυντικό, να θεωρώ και τον εαυτό μου μετά από αυτή τη μεγάλη τιμή που μου έγινε ως μέλος της οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων- είναι να μην απογοητεύσουμε μια κοινωνία η οποία έχει υποστεί σκληρά πλήγματα στην περηφάνια της.




Θέλω να σας πω με την ευκαιρία ότι εκτιμώ πάρα πολύ τη στάση των Ενόπλων Δυνάμεων.



Ξέρω τις περικοπές που υποστήκατε.  




Ελπίζω ότι η Πατρίδα θα συνέλθει, θα μπορέσει να σας ανταποδώσει αυτό που κάνετε για αυτήν. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για το ότι τουλάχιστον έρχομαι σε μία περίοδο που έχει αναστραφεί αυτή η πορεία και να ξέρετε ότι είμαι στη διάθεσή σας για τα μεγάλα αλλά και για τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς σας. Για να βοηθήσω να γίνει η ζωή σας καλύτερη,  για να μπορέσετε να πράξετε  με τον  καλύτερο τρόπο αυτό που περιμένει η Πατρίδα από εσάς.



Σας ευχαριστώ πολύ».
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ολοκλήρωση επίσκεψης ΥΕΘΑ Nίκου Δένδια στην ΑΣΔΕΝ
Ολοκλήρωση επίσκεψης ΥΕΘΑ Nίκου Δένδια στην ΑΣΔΕΝ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQJakoyUPvyHij8DDtiY2sLSVWtwoLmdgUkIkwfUS96dwzah8zf4hKZtEchbWMZOReG-VOu1oaVZ2k_VB6ISoOExdEs7DU7Gl1a7Fh5_QsWmFlO4C2eF4_vBiAhS3jaTnNbx313UcEibI/s1600/5-6.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQJakoyUPvyHij8DDtiY2sLSVWtwoLmdgUkIkwfUS96dwzah8zf4hKZtEchbWMZOReG-VOu1oaVZ2k_VB6ISoOExdEs7DU7Gl1a7Fh5_QsWmFlO4C2eF4_vBiAhS3jaTnNbx313UcEibI/s72-c/5-6.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/11/n.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/11/n.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy