Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Κριμαίας στο 424 ΓΣΝ


Στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, 424, ιερούργησε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Η Αρχιερατική θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας , ο οποίος βρίσκεται εντός του χώρου του Νοσοκομείου.
Στο ψαλτήρι σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) απέδωσαν με τρόπο μυσταγωγικό Χριστουγεννιάτικους ύμνους. Παρόντες στη Θεία Λειτουργία ήταν ο Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Μ. Τσελεντάκης , Ταξίαρχος , αξιωματικοί ιατροί και νοσηλευτές που διακονούν τον ανθρώπινο πόνο και νοσηλευόμενοι.


Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας στο λόγο του επικεντρώθηκε στο βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων και της σημασίας τους. «Τα Χριστούγεννα, σχολίασε εύστοχα ο Σεβασμιώτατος , είναι η κάθοδος της αγάπης του Θεού. Μιας αγάπης που, εν Χριστώ Ιησού , σαρκώνεται και γίνεται Πρόσωπο. Μιας αγάπης η οποία ψηλαφάται, γίνεται ορατή και απτή και αγκαλιάζει τον παραπεσόντα άνθρωπο. Μιας αγάπης που κατέρχεται στην άβυσσο των ανθρώπινων κριμάτων για να ανασύρει τον πεπτωκότα άνθρωπο, τον έκπτωτο βασιλιά, και να τον αποκαταστήσει στην προηγούμενη βασιλική του θέση…»


Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους με αυταπάρνηση διακονούν στο Νοσοκομείο και έδωσε πλούσιες ευχές για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από το Διευθυντή και αξιωματικούς, πέρασε από 5 τμήματα του Νοσοκομείου και έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο - ευλογία μαζί με τις θερμότερες ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.
Η Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» -συνοδοιπορώντας, στους διαδρόμους του Νοσοκομείου- αναθέρμαινε την ελπίδα και την πίστη ψάλλοντας παραδοσιακά κάλαντα. Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες με συγκίνηση και ανθρώπινη ζεστασιά.

Εκ του Γραφείου Τύπου
 

 

 

 

 

 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Κριμαίας στο 424 ΓΣΝ
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Κριμαίας στο 424 ΓΣΝ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4YhyZUvntKvAaW5aAvT5XF_on1DQk9kOzpe42Xrc1zWYqB7dpUlbuLXF6trOgEbQ8gzWDmsWJe6TRszHT61l3mPSW0lLGyPyr_opS3Ca8BCuJvo-SHz2FKgfBke4aChByLYLb-gWzM7o/s1600/8.PNG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4YhyZUvntKvAaW5aAvT5XF_on1DQk9kOzpe42Xrc1zWYqB7dpUlbuLXF6trOgEbQ8gzWDmsWJe6TRszHT61l3mPSW0lLGyPyr_opS3Ca8BCuJvo-SHz2FKgfBke4aChByLYLb-gWzM7o/s72-c/8.PNG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/12/424.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/12/424.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy