Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Τελετή αλλαγής Διοίκησης της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών - Αλεξιπτωτιστών


Με κάθε επισημότητα και συμφώνος του ισχύοντος πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε την 20η Απριλίου ε.έ., η τελετή αλλαγής του Διοικητού της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών-Αλεξιπτωτιστών η οποία ευρίσκεται εντός του Στρατοπέδου Γεωργίου Κατσάνη, στην περιοχή της Ρεντίνας. 

Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, την ανάγνωση των σχετικών αγγελμάτων του αποχωρούντος Διοικητού Ταξιάρχου κ. Παπαβλασοπούλου Κ. και του αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντα Διοικητού Ταξιάρχου Φλάρη Ν., παρέστησαν ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Νομικός Α., αντιπροσωπείες όλων των Σωμάτων του Ελληνικού Στρατού, οι Διοικητές των Μονάδων, σύσσωμο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του κέντρου, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλβης και του Δήμου Λαγκαδά, καθώς και πολύς κόσμος.

Την εκδήλωση παραδόσεως – παραλαβής της νέας Διοικήσεως ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος και ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία και να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.