Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Γνωστός τραγουδιστής ντύθηκε στα χακί και παίζει τρομπέτα στο Γ' Σώμα Στρατού! (ΦΩΤΟ)O γνωστός τραγουδιστής φορώντας τα χακί, έπαιζε τρομπέτα στην φιλαρμονική του Γ’ Σώματος Στρατού Θεσσαλονίκης.
sakisars


Πρόκειται για τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος από τις 10 Μαρτίου έχει κληθεί να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την επιμνημόσυνη δέηση για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων, έξω από τον Ορθόδοξο Ιερό Αρμενικό Ναό της Παναγίας, επί της οδού Διαλέττη στην Θεσσαλονίκη.
 Στην επιμνημόσυνη δέηση συμμετείχε η φιλαρμονική και άγημα του Γ’ Σώματος Στρατού Θεσσαλονίκης στην οποία συμμετέχει ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής.

arseniou3
arseniou2
arseniou5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.