Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κατασκηνώσεις Στρατού Ξηράς Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής: Τα παιδία παραθερίζει

Παιχνίδι, μπάνιο, αθλητισμός, δημιουργία, εκδρομές, άφθονη διασκέδαση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παιδικής κατασκήνωσης του Στρατού Ξηράς στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής. Χθες Τετάρτη 5 Αυγούστου ξεκίνησε η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος όπου 168 παιδιά στελεχών θα απολαύσουν για 10 ημέρες ξέγνοιαστες διακοπές.
Στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις που βρίσκονται εντός του χώρου των ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας, οι υπεύθυνοι έχουν καταβάλει όλες εκείνες τις προσπάθειες έτσι ώστε να μη λείψει τίποτα από τους μικρούς παραθεριστές. Ακόμη και το εμφιαλωμένο νερό θα μοιράζεται για πρώτη χρονιά φέτος δωρεάν ήταν οι εντολές προς τους υπευθύνους της κατασκήνωσης.
Με την συνεχή παρουσία του Αρχηγού της κατασκήνωσης Ανχη (ΤΘ) Αθανάσιου Γουργούλη, ενός ευγενικού  και δραστήριου αξιωματικού ο οποίος εθελοντικά όπως και τα περισσότερα από τα στελέχη της κατασκήνωσης θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το επόμενο δεκαπενθήμερο, παραθεριστές κυρίως από την κεντρική και Βόρειο Ελλάδα με λεωφορεία των οικείων σχηματισμών, μεταβαίνουν από χθες στη Ν. Φώκαια.
Όλα είναι έτοιμα και τακτοποιημένα και οι γονείς κυρίως των μικρών παραθεριστών που για πρώτη φορά συμμετέχουν στην κατασκήνωση δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι. Για την προστασία και ασφάλεια των παιδιών ήδη έχουν αποσπαστεί και βρίσκονται στο χώρο 3 ναυαγοσώστες, ένας ιατρός με την ειδικότητα του παιδιάτρου, δύο νοσοκόμοι, δύο χειριστές λέμβου ενώ υπάρχει και Αξιωματικός Υγιεινής και Ασφάλειας.
Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης πλούσιο γεμάτο δραστηριότητες όπου φέτος θα πραγματοποιηθούν δύο εκδρομές με κεντρική αυτή στο Προϊστορικό σπήλαιο των Πετραλώνων.
Σημαντική και αξιόλογη η προσπάθεια του ΓΕΣ για τα παιδιά των στελεχών σε καιρούς κρίσης που αξίζει συγχαρητηρίων!!! 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κατασκηνώσεις Στρατού Ξηράς Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής: Τα παιδία παραθερίζει
Κατασκηνώσεις Στρατού Ξηράς Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής: Τα παιδία παραθερίζει
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxsTyxO1JSs7FUj6im9C8IezpGfE9_aL-NMb7t0zZlJY1d6sx8nQJjqU2n5bF2JKGtxKT1T24NiPEXjzukY7DQlyMJaqA6TbZi-BcHcDIaOtHHogdnrlIaBJMaohrP3h1F7rhC7supz2IO/s640/345.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxsTyxO1JSs7FUj6im9C8IezpGfE9_aL-NMb7t0zZlJY1d6sx8nQJjqU2n5bF2JKGtxKT1T24NiPEXjzukY7DQlyMJaqA6TbZi-BcHcDIaOtHHogdnrlIaBJMaohrP3h1F7rhC7supz2IO/s72-c/345.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/08/blog-post_34.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/08/blog-post_34.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy