Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στρατηγός Αθανάσιος Τσέλιος: Η Ελλάδα διέρχεται μια πολύ κρίσιμη και επικίνδυνη φάση της ιστορίας της

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ για τις πρόωρες κάλπες

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ για τις πρόωρες κάλπες


Οι Έλληνες βρίσκονται πάλι σε προεκλογική περίοδο, προκειμένου να εκλέξουν νέα Βουλή, εκ της οποίας θα προκύψει η νέα κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. 


Δυστυχώς πάντα έτσι διακηρύττεται αλλά ουδέποτε σχεδόν τηρείται. 



Η Κυβέρνηση η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε, προερχόταν από την Βουλή, που συγκροτήθηκε με τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. 



Στο διάστημα των περασμένων επτά μηνών, μας οδήγησε δύο φορές στις κάλπες. Τούτο βέβαια είχε αφενός εθνικές επιπτώσεις, καθότι πολλά εθνικά θέματα μένουν ανοιχτά και αφετέρου έχει δυσβάστακτες οικονομικές συνέπειες, τη στιγμή μάλιστα που η εθνική οικονομία είναι υπό κατάρρευση λόγω έλλειψης σταθερότητας. 



Η αποχωρούσα συγκυβέρνηση μας άφησε πληθώρα «κατακτήσεων» πολλές εκ των οποίων είναι πραγματικά πρωτόγνωρες. Μας άφησε απροσδιοριστία ως προς το που πάμε, αβεβαιότητα για το αύριο, Capitals Control και ουρές στα ΑΤΜ, κλείσιμο ακόμα περισσοτέρων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αύξηση ανεργίας, αναποφασιστικότητα λήψης απόφασης για σοβαρά θέματα που προέκυψαν, ανικανότητα στην εφαρμογή νόμων και αποφάσεων που η ίδια έλαβε, απογοήτευση σε όσους πίστεψαν στις ανέφικτες υποσχέσεις της και τέλος πολλές χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Αθήνα και κυρίως στα νησιά του Αιγαίου να «λιάζονται» και στη συνέχεια να εξαφανίζονται πλήττοντας κυρίως τον τουρισμό και την αξιοπιστία της Ελλάδας σε σύγκριση με άλλες χώρες των Βαλκανίων. 



Η γενική εικόνα του κράτους χαρακτηρίζεται από την υπολειτουργία ή την πλήρη κατάρρευση όλων των τομέων: Οικονομία, Παιδεία, Υγεία, Ασφάλεια και Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, κλπ.



Σε αντίθεση, οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν όρθιες, χάριν των Αρχηγών, των Στελεχών και όλου του Μονίμου Προσωπικού, που αγωνίζονται νυχθημερόν με όλες τους τις δυνάμεις.



Η Ελλάδα διέρχεται μια πολύ κρίσιμη και επικίνδυνη φάση της ιστορίας της. 



Στις περιόδους κατά τις οποίες η Ελλάδα είχε ανάξιες κυβερνήσεις τα δεινά και τα πάθη ήταν αναρίθμητα και πολλά λάθη επέφεραν βλάβη στην πατρίδα μας, που δυστυχώς δεν επιδεχόταν διόρθωση. 



Ενώ, στις περιόδους που η Πατρίδα μας είχε άξιους ηγέτες και κυβερνήσεις, με Αρετές, με Ήθος, με Πίστη, με γνώσεις, με αυτοπεποίθηση, με ιδεαλισμό, με στόχο και όραμα το εθνικό μας συμφέρον και όχι άλλα μικροσυμφέροντα, η Ελλάδα είχε πρόοδο, ανάπτυξη και Τιμή, μεγαλούργησε και αναγνωρίσθηκε διεθνώς. 



Τώρα, οι Έλληνες βαδίζοντας προς την κάλπη, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι, ο βουλευτής που θα τους εκπροσωπήσει και πιθανόν να είναι και στον κυβερνητικό σχηματισμό που θα σχηματισθεί, πρέπει να διακρίνεται από αρετές, από Ήθος, Συνέπεια, Υπευθυνότητα, να είναι εργατικός, να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού για τον έντιμο βίο του, να είναι συνετός, να έχει Πίστη στο Θεό, αλλά και πίστη σε αυτό που είναι και σε αυτό που πρόκειται να κάνει. Να μην επιδίδεται σε ψευτοπαλληκαρισμούς, παριστάνοντας τον γίγαντα της σπιθαμής, ότι θα καταστρέψει ένα κάστρο με σφεντόνα, εκστομίζοντας φανφάρες και άλλες ανούσιες κορώνες δηλώνοντας «δήθεν». Να είναι ο καλύτερος, να είναι Άριστος για το καλό της Πατρίδας μας. Μόνο με τους άξιους, με την προσπάθεια όλων των Ελλήνων και τη βοήθεια της Παναγίας μας, η Πατρίδα μας θα ξεπεράσει αυτήν την κρίση και θα βρεθεί στο σωστό δρόμο.



Στρατηγός Αθανάσιος Τσέλιος
Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στρατηγός Αθανάσιος Τσέλιος: Η Ελλάδα διέρχεται μια πολύ κρίσιμη και επικίνδυνη φάση της ιστορίας της
Στρατηγός Αθανάσιος Τσέλιος: Η Ελλάδα διέρχεται μια πολύ κρίσιμη και επικίνδυνη φάση της ιστορίας της
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7kBimjZzTwEftKuW2S_H6_sRf1PEFaoVTr2CD4SqLEXEjPyxq4GOiUgm9uMWYJkeInLDrBac9fdT4tJZn8W8sZAWwRMS5b70Dyo-FmmRenrNaU4f4P0G9CwXpL-TCICQjhn2TrTTT6PnF/s640/A7FCA36FA52ECCFFB87E24918452DB7D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7kBimjZzTwEftKuW2S_H6_sRf1PEFaoVTr2CD4SqLEXEjPyxq4GOiUgm9uMWYJkeInLDrBac9fdT4tJZn8W8sZAWwRMS5b70Dyo-FmmRenrNaU4f4P0G9CwXpL-TCICQjhn2TrTTT6PnF/s72-c/A7FCA36FA52ECCFFB87E24918452DB7D.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/09/blog-post.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/09/blog-post.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy