Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Καμίνης :''Mπλόκαραν'' με μπάζα άδειο στρατόπεδο στη Φυλή που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες

Καταγγελία ότι ''άγνωστοι'' εμπόδισαν με μια ιδιότυπη ''δολιοφθορά''  ( μπάζωμα) την  διάθεση εγκατ...


Καταγγελία ότι ''άγνωστοι'' εμπόδισαν με μια ιδιότυπη ''δολιοφθορά''  ( μπάζωμα) την  διάθεση εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου έκανε στο Μεγκα ο Δήμαρχος Αθηναίων κ Γ.Καμίνης.

Γ. Καμίνης: «Το έχω ζητήσει αυτό για πρώτη φορά, τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν είχαμε τους 600 Σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα. Υπάρχουν στρατόπεδα παροπλισμένα. Ανακοινώθηκε πριν από 10 μέρες από την κυβέρνηση, ότι το στρατόπεδο Λιόση στη Φυλή θα δινόταν. Πάλι δεν έγινε τίποτα, χωρίς επίσημες εξηγήσεις. Αυτό που μάθαμε ήταν ότι κάποιοι πήγαν και έριξαν μπάζα στο δρόμο που οδηγεί στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο»

Δημοσιογράφος : «Ποιος δεν έδωσε το στρατόπεδο. Μας λέτε ότι έριξαν μπάζα. Άρα αυτό εμμέσως παραπέμπει στο δήμο, την τοπική κοινωνία».

Γ. Καμίνης: «Δεν θα κάνω εγώ τον ντετέκτιβ. Δυστυχώς η ιστορία έτσι έχει, τη στιγμή που βλέπω την κυβέρνηση να κάνει προσπάθειες πάρα πολύ φιλότιμες».

Οσον αφορά  την ένταση των προσφυγικών ροών, ο Δήμαρχος είπε: 

Γ. Καμίνης: «Το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον ως προς το θέμα των ροών του προσφυγικού δεν το ξέρουμε αλλά μετά τις δηλώσεις του κ. Γιουνκέρ, μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ότι αυτές οι ροές θα συνεχιστούν, τουλάχιστον, με τους ίδιους ρυθμούς. Κάτι που σημαίνει ένα τεράστιο βάρος για τη χώρα και ένα πρόβλημα που προφανώς δεν μπορεί να το λύσει μόνη της ούτε η Αθήνα χωρίς την υπόλοιπη Ελλάδα, ούτε η Ελλάδα χωρίς την Ευρώπη και θα έλεγα ούτε η Ευρώπη χωρίς τον υπόλοιπο κόσμο. Μετά από πάρα πολλά χρόνια αδράνειας, για να μην πω τελείως εσφαλμένης πολιτικής στο προσφυγικό, αρχίζει να μπαίνει μία τάξη στο ζήτημα. Η Αθήνα δεν μπορεί να αντέξει μόνη της όλο το βάρος, γιατί αυτό το βάρος θα συντρίψει την πρωτεύουσα. Απαιτείται δίκαιη κατανομή. Το είδαμε το φαινόμενο με το Πεδίον του Άρεως μέσα στο καλοκαίρι. Παρεμβήκαμε, παραχωρώντας προσωρινά τον χώρο στον Ελαιώνα, όπου έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί μία πρότυπη δομή ανοιχτής φιλοξενίας. Θα πρέπει αυτό το βάρος να κατανεμηθεί εξίσου. Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους δημάρχους του λεκανοπεδίου, που με τον τρόπο τους προσφέρουν, ειδικά στα νότια προάστια, το Ελληνικό, ο Άλιμος, η Γλυφάδα, το Παλαιο Φάληρο, και βεβαίως το Γαλάτσι και τη Νέα Φιλαδέλφεια».

 Σχετικά με το  εάν ο Δήμος θα διαθέσει και άλλο χώρο πέραν του Ελαιώνα, είπε:

Γ. Καμίνης: «Κάποιοι χώροι έχουν διαμορφωθεί, σε ένα καθεστώς προσωρινότητας. Αυτό είναι το αντικείμενο της συνάντησης που θα έχω με την κυβέρνηση τις επόμενες μέρες. προκειμένου να έχω μία σαφέστερη εικόνα ενός συνολικότερου σχεδίου. Ευρωπαϊκοί πόροι υπάρχουν, ευρωπαϊκή θέληση υπάρχει, πιστεύω και μέσα στη χώρα υπάρχει θέληση από την κυβέρνηση να πάμε γρηγορότερα». 

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Καμίνης :''Mπλόκαραν'' με μπάζα άδειο στρατόπεδο στη Φυλή που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες
Καμίνης :''Mπλόκαραν'' με μπάζα άδειο στρατόπεδο στη Φυλή που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifigr188K8V253sT0td-zPYxgngPGcncl3OOnGJ6qE88HnzosDWu1DeWypAdsjF52BYoqFL2arGPR4ucpZo3g03NdQ2QKhKi0wPf0r1GMLdIjQ5kClzgRc0QiZJs6X-Nt3b5HfvScB_vEA/s640/stratopedo-liosi6.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifigr188K8V253sT0td-zPYxgngPGcncl3OOnGJ6qE88HnzosDWu1DeWypAdsjF52BYoqFL2arGPR4ucpZo3g03NdQ2QKhKi0wPf0r1GMLdIjQ5kClzgRc0QiZJs6X-Nt3b5HfvScB_vEA/s72-c/stratopedo-liosi6.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/m.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/m.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy