Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στο Star ο σμηναγός που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους του Έλληνες


Βαθιά συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες προκάλεσαν τα περήφανα λόγια του σμηναγού Λουκά Θεοχαρόπουλου, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έκλεισε την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας θεαματικούς ελιγμούς ακριβείας πάνω από την πόλη, κόβοντας την ανάσα όσων παρακολούθησαν το F-16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «Ζευς».
Συγκεκριμένα, ο σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος,απευθυνόμενος σε όλους τους Έλληνες, είπε από αέρος:
«Το "όχι" συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα».
Τα παραπάνω λόγια, προκάλεσαν και την συγκίνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος του απάντησε:
«Κύριε σμηναγέ, τα φτερά σας σκεπάζουν την χώρα και το λαό μας. Να είστε υπερήφανοι για την αποστολή σας! Ο Θεός μαζί σας!»
Ο Έλληνας σμηναγός μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου για αυτή την συγκινητική στιγμή «Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα που με έκανε να αισθάνομαι περήφανος για τη δουλειά που κάνω.»
«Όπως όλο το σόου με τα F16, έτσι και το μήνυμα ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας όλης της ομάδας γιατί δεν εκπροσωπούμε μόνο τους εαυτούς μας αλλά όλη την πολεμική αεροπορία και τις ένοπλες δυνάμεις» πρόσθεσε ο ίδιος τονίζοντας πως «μπορεί η οικογένεια του να αγωνιά και να ανησυχεί για τη δουλειά του αλλά μαθαίνουν να ζουν με αυτό».
Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στο Star ο σμηναγός που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους του Έλληνες
Στο Star ο σμηναγός που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους του Έλληνες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHQd9SOLoVHi4Br0g8X-p0Q3HkOylLtbJi9zDZnhc_m3E1a6fTQ_PVywh9v6ELTJ3YdhYRQMY0avlUjetfgiTccIRZAgyZGTbtV8q3yb_cHxo3rjxqe0hfa58DFNb46mN8K_l_ZJ44sDg/s640/34.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHQd9SOLoVHi4Br0g8X-p0Q3HkOylLtbJi9zDZnhc_m3E1a6fTQ_PVywh9v6ELTJ3YdhYRQMY0avlUjetfgiTccIRZAgyZGTbtV8q3yb_cHxo3rjxqe0hfa58DFNb46mN8K_l_ZJ44sDg/s72-c/34.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/star.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/star.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy