Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Η τουρκική πολεμική αεροπορία αναστέλλει τις πτήσεις στη Συρία μετά το θερμό επεισόδιο με τη Ρωσία


 
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αναστέλλουν τις πτήσεις πάνω από τη Συρία, στο πλαίσιο της κοινής αεροπορικής εκστρατείας με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες κατά του ISIS, μετά το θερμό επεισόδιο με την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, που επικαλείται διπλωματικές πηγές, η εν λόγω απόφαση ελήφθη από κοινού με τη Ρωσία, η οποία – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- θα παύσει τις αεροπορικές επιχειρήσεις κοντά στα τουρκικά σύνορα. Και οι δύο πλευρές θα είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές για να αποφευχθεί επανάληψη τέτοιου περιστατικού, μέχρι να τεθούν ξανά σε λειτουργία τα κανάλια επικοινωνίας για να μειωθεί η ένταση.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ζήτησε από τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, συνάντηση στις 3 ή 4 Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι, στο περιθώριο διεθνούς συνδιάσκεψης. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη ρωσική πλευρά εάν η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί.
Σημειώνεται πως η ρωσική πλευρά ενισχύει την αεράμυνά της στην περιοχή, με την αποστολή του καταδρομικού κατευθυνόμενων πυραύλων «Moskva» και πυραύλων S-400, ενώ παράλληλα έχει ανακοινωθεί ότι τα βομβαρδιστικά θα συνοδεύονται από καταδιωκτικά. Όπως έχει αναφερθεί, οποιαδήποτε απειλή προς την ασφάλεια των ρωσικών δυνάμεων θα καταστρέφεται.
Στο μεταξύ, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι συριακές και ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξόντωσαν τρομοκράτες στην περιοχή όπου έγινε η αναζήτηση για τον καταρριφθέν αεροσκάφος. «Μόλις ο πιλότος μας ήταν ασφαλής, η περιοχή βομβαρδίστηκε από τη ρωσική πολεμική αεροπορία και το πυροβολικό των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων» είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείο, Ιγκόρ Κονασένκοφ, αναφέρονται ότι τρομοκράτες και άλλες «μυστηριώδεις ομάδες» εξοντώθηκαν. Επίσης, απέρριψε ως «παραπληροφόρηση» αναφορές σχετικά με ρωσικό αεροπορικό χτύπημα εναντίον τουρκικού «ανθρωπιστικού κονβόι» που περνούσε στη βόρεια Συρία. 


ΠΗΓΗ: http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/27/turkey-russia-syria_n_8661044.html
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Η τουρκική πολεμική αεροπορία αναστέλλει τις πτήσεις στη Συρία μετά το θερμό επεισόδιο με τη Ρωσία
Η τουρκική πολεμική αεροπορία αναστέλλει τις πτήσεις στη Συρία μετά το θερμό επεισόδιο με τη Ρωσία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3JU45TdmuQdeU5GqYdz2xYeUk4ooz6To0rbyYXd42yY-xOgESqtPR8ASjtKXWjgXUHdlJCMv3E1Dq8cjY2iRG47em-3TjYX-phO5IvpPKy3VJF-E2MsSse35IswzM-otgGfZnrAVrDr8/s640/n-TURKISH-F16-large570.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3JU45TdmuQdeU5GqYdz2xYeUk4ooz6To0rbyYXd42yY-xOgESqtPR8ASjtKXWjgXUHdlJCMv3E1Dq8cjY2iRG47em-3TjYX-phO5IvpPKy3VJF-E2MsSse35IswzM-otgGfZnrAVrDr8/s72-c/n-TURKISH-F16-large570.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/11/blog-post_241.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/11/blog-post_241.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy