Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ -ΩΡΑΡΙΟ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ -ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ .Η ΕΣΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ :ενημερώνει για τα κύρια αιτήματα των στρατιωτικών που αφορούν μισθολογικά, ασφαλιστικά και ζητήματα μεταθέσεων επισημαίνοντας την αναγκαιότητα έναρξης γόνιμου διαλόγου για την επίλυσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ       ΕΔΩ 

Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ευχαριστεί τον παραπάνω Βουλευτή για την κατάθεση της ερώτησης δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους στρατιωτικούς.
Η Ένωσή μας συνεχίζει τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους μακριά απο κομματικούς συνδικαλισμούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.