Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Σημαντική συνέντευξη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στο Δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο στο Militaire.gr




“Καμία περικοπή στις αποδοχές των στρατιωτικών αλλά μέσα στο 2017 θα έχουμε προχωρήσει σε εξοικονόμηση και του τελευταίου ευρώ που μπορεί να κοπεί από τα έξοδα των ΕΔ”, λέει στην συνέντευξή του στο Militaire.gr o ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Οι διαρκείς πιέσεις των δανειστών για περικοπές γίνονται σε κάποιες περιπτώσεις αφόρητες. Όπως έχει γράψει το Militaitre.gr για το 2017 θέλουν περικοπές 88 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Πάνος Καμμένος ανακοινώνει ένα σχέδιο “εξορθολογισμού δαπανών και εξοικονόμησης χρημάτων” το οποίο θα ΄πρεπε να ΄χει ξεκινήσει από το 2010 ακόμη. Συγχώνευση ή κλείσιμο μονάδων είναι μερικά από τα μέτρα που έχουν κατά καιρούς ανακοινωθεί, αλλά όπως λέει ο ΥΕΘΑ, τώρα θα υλοποιηθούν.
Η “διακλαδική λειτουργία” των ΕΔ σε επίπεδο προμηθειών είναι ένα δεύτερο μέτρο που θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.
Η εκμετάλλευση στο έπακρο των στρατιωτικών εργοστασίων επίσης.
Αποκαλύπτει ότι στη βόρεια Ελλάδα…βρέθηκε εργοστάσιο που μπορεί να φτιάχνει στολές για τις ΕΔ, το οποίο ποτέ δεν είχε λειτουργήσει!!!
Ανακοινώνει επίσης αλλαγές στον τρόπο κατάταξης των νεοσύλλεκτων με κατάργηση Κέντρων Νεοσυλλέκτων.
Οι “νέοι” θα παρουσιάζονται απ΄ ευθείας στις μονάδες τους και θα εκπαιδεύονται σ΄ αυτές.
Θα υπάρχει η προαιρετική τρίμηνη επέκταση της θητείας για στρατεύσιμους οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα τους παρέχει ο στρατός.
Όμως τα “προωθημένα μέτρα” που έχουν πέσει στο τραπέζι πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ έχουν να κάνουν ακόμη και με θέματα που κανείς μέχρι τώρα δεν ήθελε να συζητήσει καν.
Απαντώντας σε ερώτηση του Militaire.gr για όσα ακούγονται για το πτητικό επίδομα ιπταμένων που έχουν αποσυρθεί από τις πολεμικές μοίρες εδώ και αρκετά χρόνια, ο ΥΕΘΑ λέει ότι και αυτό το θέμα θα εξεταστεί επισημαίνοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα για τους ιπτάμενους πρώτης γραμμής. Όπως και για το επίδομα επικινδυνότητας που λαμβάνουν στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων.
Όμως είναι προφανές ότι για πρώτη φορά τίθεται θέμα για το πτητικό επίδομα που λαμβάνουν αεροπόροι που εδώ και αρκετά χρόνια δεν πετάνε.
Η συνέντευξη Καμμένου είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις.
Δείτε τη γιατί όσα λέει ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μ΄ όσα γράφονται από το πρωί απ΄ όσους επιχείρησαν ως …προφήτες να μαντέψουν τι έχει πει.
Δείτε όλη τη συνέντευξη του Δημοσιογράφου Πάρι Καρβουνόπουλου ΕΔΩ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Σημαντική συνέντευξη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στο Δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο στο Militaire.gr
Σημαντική συνέντευξη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στο Δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο στο Militaire.gr
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgf-OSE5J-XdhSg7gt2XM9qU8l98_MV-df7oCTDQizafYOJoI0rtqOfxKw-NVliwm5pOjfwMYGk7FvTnZ2vO2qvAH3GN059x-nuMGZ91XgmNPLGFdKTnYodIVngBH7Uu5hTG1epBiiG0kY/s640/345.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgf-OSE5J-XdhSg7gt2XM9qU8l98_MV-df7oCTDQizafYOJoI0rtqOfxKw-NVliwm5pOjfwMYGk7FvTnZ2vO2qvAH3GN059x-nuMGZ91XgmNPLGFdKTnYodIVngBH7Uu5hTG1epBiiG0kY/s72-c/345.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/11/militairegr_17.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/11/militairegr_17.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy