Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Έρχεται μεγάλο μακελειό στην Τουρκία: Οι Κούρδοι του ΡΚΚ σχεδιάζουν επιθέσεις ντυμένοι με στολές του τουρκικού στρατού! (βίντεο-εικόνες)
Πανικός και δέος κατέλαβε την ανώτατη τουρκική στρατιωτική ηγεσία από την ανακάλυψη «ευρήματος» σε επιχείρηση στην ΝΑ Τουρκία που θέτει στο στόχαστρο  πλέον καθαρά τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας .    

Σε συνοικία του Ντιγιαρμπακίρ οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις έπεσαν επάνω σε σχεδιαζόμενη επιχείρηση του ΡΚΚ κατά την οποία οι Κούρδοι μαχητές θα ήταν ντυμένοι Τούρκοι υπαξιωματικοί και στρατιώτες .

Οι αρχές ανακάλυψαν σε κρύπτη  στολές των τουρκικών δυνάμεων, ταυτότητες και άλλο υλικό με το οποίο οι Κούρδοι θα εισέβαλαν σαν « κύριοι» οπουδήποτε ήθελαν. Πρόκειται για στολές παραλλαγής τροφοδοτώντας ανησυχίες για επικείμενα τρομοκρατικά κτυπήματα σε μονάδες και στρατηγεία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Ένα τέτοιας έκτασης συντονισμένο τρομοκρατικό κτύπημα θα παρέλυε στην κυριολεξία την ήδη κατατρομαγμένο τουρκικό σύστημα ασφαλείας, βυθίζοντας στο χάος την Τουρκία.

Το ότι ανακαλύφθηκαν οι στολές όμως δεν σημαίνει ότι εξαλείφτηκε σε καμία περίπτωση  η απειλή στον τουρκικό στρατό και το ενδεχόμενο να ανατιναχτούν μονάδες , αποθήκες πυρομαχικών και οχημάτων παραμένει υπαρκτό.    

Σήμερα όπως  ενημέρωσε με άρθρο του το pentapostagma.gr ΕΚΤΑΚΤΟ: Γάζωσαν αρχηγείο της Αστυνομίας στην Τουρκία (βίντεο) παραλίγο να έχουμε μακελειό τεραστίων διαστάσεων.

Γάζωσαν το αρχηγείο της Αστυνομίας στην πόλη Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Τουλάχιστον δύο-τρεις τρομοκράτες ζωσμένοι με εκρηκτικά επιχείρησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους φρουρούς που άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Ο ένοπλος φέρεται να άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών και να έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυρών που διήρκησε 10 λεπτά μπροστά από το αστυνομικό τμήμα του Γκαζιαντέπ.

586fa38918c77614509687d9

The terrorist organization was planning to attack with PKK soldier clothes

The terrorist organization was planning to attack with PKK soldier clothes   

586fa38f18c77614509687dd

586fa38f18c77614509687e2

The terrorist organization was planning to attack with PKK soldier clothes


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.