Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

EΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ;; ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ΣΤΑ 25 ΕΤΗ -ΑΔΕΙΕς ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ .ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ

BOYΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 

αιτείται την επέκταση της διάταξης του νόμου "Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας (ΕΣΚ) για τους πολιτικούς διοικητικούς υπαλλήλους κλπ" και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία προβλέπει τη χορήγηση αδειών με αποδοχές στους γονείς ανήλικων τέκνων σε περίπτωσης ασθένειας αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ     ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 

αιτείται τη θέσπιση του αμετάθετου στα 25 έτη υπηρεσίας και παραθέτει τα πλεονεκτήματα που θα προκύψουν από αυτή την ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩΗ ΕΣΠΕΗΠ ευχαριστεί τους παραπάνω βουλευτές που έμπρακτα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.