Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Γυναίκα Συνταγματάρχης του Υγειονομικού στο γραφείο του Αρχηγού ΓΕΣ


Κάθε Αρχηγός έχει το δικαίωμα στην επιλογή των συνεργατών του, των ανθρώπων με τους οποίους θα βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί και με τους οποίους θα προσπαθήσει να υλοποιήσει το όραμά του. Έτσι και ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μετά το πρώτο διάστημα στην ηγεσία  του ΓΕΣ, αρχίζει να οργανώνει το προσωπικό του γραφείο. Όπως είναι φυσικό, κάποιοι από τα παλαιά στελέχη  που βρίσκονται εκεί πιθανόν να φύγουν κάποιοι θα παραμείνουν ενώ καινούργιοι θα προστεθούν και θα αναλάβουν σημαντικές θέσεις στο επιτελικό του γραφείο.

Όπως από μέρες έχει γίνει γνωστό και είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, μία από τις πρώτες μετακινήσεις που έγινε στο γραφείο του νέου Αρχηγού ΓΕΣ, αφορά γυναίκα Ανώτερη Αξιωματικό του Υγειονομικού.

Πρόκειται για τη Συνταγματάρχη Υγειονομικού Νοσηλευτικής Γεωργία Σκαρμαλιωράκη, η οποία υπηρετούσε στο Γ'ΣΣ/NRDC- GR και μετακινείται στο επιτελικό γραφείο του Αρχηγού ως συνεργάτης του σε θέματα υγειονομικού.

Πρόκειται για μια εξαίρετη Αξιωματικό, με ακέραιο χαρακτήρα, άριστες γνώσεις στη νοσηλευτική επιστήμη  και άψογο χειρισμό σε θέματα υγειονομικού και  στρατιωτικών υποθέσεων όπως έδειξε η πορεία της  ως επιτελής στο NRDC-GR.






Με την κίνηση αυτή η οποία σχολιάστηκε θετικότατα από τα στελέχη και κυρίως του Υγειονομικού, ο Αντιστράτηγος Στεφανής έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δίνει βαρύτητα σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης του Στρατού τα οποία θα παρακολουθεί στενά από το γραφείο του. Παράλληλα δείχνει ότι όχι μόνο δεν αποκλείει αλλά αναβαθμίζει το γυναικείο φύλο αφού για πρώτη φορά γυναίκα ανώτερη αξιωματικός τοποθετείται σε επιτελικό γραφείο Αρχηγού του ΓΕΣ ως συνεργάτης σε θέματα υγειονομικού. Το σημαντικότερο είναι ότι από το χώρο του Υγειονομικού επέλεξε στέλεχος της Νοσηλευτικής αφού μέχρι τώρα αντίστοιχες θέσεις τις κατείχαν κυρίως Αξιωματικοί Ιατροί.

Σωστή κίνηση που σίγουρα θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην περαιτέρω αναβάθμιση του Υγειονομικού!

Δείτε τις φωτό που είχε καταγράψει ο φακός του kranosgr, από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Γ'ΣΣ/NRDC-GR στη Θεσσαλονίκη.








Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Γυναίκα Συνταγματάρχης του Υγειονομικού στο γραφείο του Αρχηγού ΓΕΣ
Γυναίκα Συνταγματάρχης του Υγειονομικού στο γραφείο του Αρχηγού ΓΕΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXxpicMqtamRNyrd2sg5fG6JjVAyjToBZbtc2qBtgLYiFc3iNVWy_j9xzK0gI12fH20jbipT1KRQUp6XcCl7x8fwRCtBPn7WfR2JLfPiDtsdiD9o2pW5qdYdy2QI5hQpjMjZpSezjyrCk/s640/kranosgr.blogspot.gr_016.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXxpicMqtamRNyrd2sg5fG6JjVAyjToBZbtc2qBtgLYiFc3iNVWy_j9xzK0gI12fH20jbipT1KRQUp6XcCl7x8fwRCtBPn7WfR2JLfPiDtsdiD9o2pW5qdYdy2QI5hQpjMjZpSezjyrCk/s72-c/kranosgr.blogspot.gr_016.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_613.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_613.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy