Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ:Τελετή απονομής λάβαρου της νεοσυσταθείσας 6ης Ταξιαρχίας Πεζικού (ΦΩΤΟ-VIDEO)


#ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΦ#

Στην τελετή παρέστη και Παρέδωσετο λάβαρο στον Διοικητή της Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χριστοφόρου Παντελή, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος

Συγχαίροντας τον Διοικητή και όλο το προσωπικό της Ταξιαρχίας, ο κ. Υπουργός σημείωσε ότι η τελετή απονομής του λαβάρου της 6ης Ταξιαρχίας συνιστά άλλη μια επιβεβαίωση της επιτυχούς υλοποίησής της, συντεταγμένης και με βάση τακτών χρονοδιαγραμμάτων, νέας δομής δυνάμεων, στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιοργάνωσης και Εκσυγχρονισμού της Εθνικής Φρουράς.Η συγκρότηση και η λειτουργία της νέας αυτής Ταξιαρχίας, συμπλήρωσε ο Υπουργός, επιβεβαιώνει ότι η Εθνική Φρουρά αλλάζει, αναδιαρθρώνεται και ενισχύεται, προκειμένου να είναι σε θέση να διαδραματίσει τον ρόλο της με ακόμα μεγαλύτερη επάρκεια και αποτελεσματικότητα.hq720

Ο ΥΠΑΜ κάλεσε το προσωπικό της Ταξιαρχίας να συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο, αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό και να κρατά πάντοτε ψηλά το λάβαρο της Ταξιαρχίας, σε μια εποχή που ούτε οι κίνδυνοι, ούτε οι απειλές εξέλειπαν, αλλά ούτε και η ανάγκη να αναβαθμίζουμε συνεχώς την επιχειρησιακή ικανότητα της Εθνικής Φρουράς και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε οιαδήποτε απειλή.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης,  ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.