Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΝΕΟΙ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ & ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΤΘ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ-ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑΉρθε χθες - επομένη της Επετείου της Σφαγής - στο Μουσειο Θυματων Ναζισμού Δίστομου για εκπαιδευτική επίσκεψη ένα κλιμάκιο 45 νέων ανθυπολοχαγώνν και στρατευμένων του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμενων Αυλώνα (ΚΕΤΘ - Σχολή) με τους αξιωματικούς τους. 

Μετά την ενημέρωση και την προβολή του σχετικού ντοκιμαντέρ,τους μίλησε για λίγο ο επικεφαλής της αποστολής συνταγματάρχης Ανδρέας Σίμος για το νόημα της επετείου και την σημασία του Μουσείου. 

Εν συνεχεια επισκέφθηκαν την ιστορική Βυζαντινή Μονή του Οσίου Λουκά , που βρίσκεται στο ίδιο δημοτικό διαμέρισμα Διστομου-Στειριου και περιλαμβάνεται στην κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν από θεολόγο-ιστορικό και προσκύνησαν το Λείψανο του Αγίου. Επισκέφθηκαν και το εκεί Μουσειο του Υπ Πολιτισμού
Η επίσκεψη περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της οδηγίας του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Αλκ. Στεφανή για εκπαιδευτικες επισκέψεις των στρατιωτικών Σχηματισμών της Στερεάς Ελλάδας στα Μουσεία του Διστόμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.