Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Άδειες για τους στρατιωτικούς που φοιτούν στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο


Μετά το σχετικό έγγραφο της ΠΟΕΣ, προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με το οποίο εζητείτο η τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης περί αδειών των στρατιωτικού προσωπικού και αναφορικά με την επαναφορά χορήγησης αδείας στους στρατιωτικούς που φοιτούν στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με έγγραφό του ο Συνήγορος του Πολίτη παρεμβαίνει και ζητάει, κατά ταύτιση με την Ομοσπονδία μας, την τήρηση της νομιμότητας και την επαναφορά σε ισχύ της υπόψη φοιτητικής αδείας.  STP EAP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.