Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Οπλίτες τέλος για το μάζεμα των σερβίτσιων στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς


Την υποχρέωση να μαζεύουν τα σερβίτσια με το φαγητό και να τα επιστρέφουν σε χώρο των μαγειρείων έχουν από φέτος οι δικαιούχοι παραθεριστές και επισκέπτες του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, που σιτίζονται στα εστιατόρια.


Μέχρι σήμερα, αυτό που ισχύει σε όλα τα στρατιωτικά θέρετρα, είναι ότι οι δικαιούχοι πλην ανωτάτων παίρνουν μόνοι τους το φαγητό (self-service) και στο τέλος, εφόσον αποχωρήσουν, αναλαμβάνουν οπλίτες που είναι αποσπασμένοι στη δύναμη του ΚΑΑΥ ή υπηρετούν τη θητεία τους εκεί να μαζέψουν τα σερβίτσια.


Στη Λεπτοκαρυά από φέτος αυτό δεν ισχύει και με εντολή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας που έχει και την ευθύνη συντήρησης του ΚΑΑΥ, όσοι σιτίζονται στα εστιατόρια μεσημέρι ή βράδυ θα πρέπει να μαζέψουν και τα χρησιμοποιημένα σκεύη τους.
Πρόκειται για ένα μέτρο που μόνο θετικά σχόλια απέσπασε από παραθεριστές και επισκέπτες που συνομίλησαν στο ΚΑΑΥ με το kranosgr. Όσο για τους οπλίτες δεν το συζητάμε, λιγότερη ''αγγαρεία'' κατά τη διάρκεια του δύσκολου 24ωρου.


Ας ελπίσουμε ότι το μέτρο θα ισχύσει και στα υπόλοιπα ΚΑΑΥ και γιατί όχι κάποια στιγμή να επεκταθεί και στους Ανώτατους Αξιωματικούς οι οποίοι θα μπορούσαν να σερβιριστούν μόνοι τους αλλά και να επιστρέψουν τα σκεύη στον ειδικό χώρο του εστιατορίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.