Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Ο Ηγούμενος συμμαθητής του Αρχηγού ΓΕΣ και οι απόστρατοι Στρατηγοί


Στα θυρανοίξια του  ιερού ναού  Παναγίας της Λύσις και της ενθρόνισης του φίλου του νέου ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικοδήμου Πυργετού Λαρίσης Γ. Ειρηναίου βρέθηκε ο συμμαθητής του Αρχηγού  ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, απόστρατος αξιωματικός και νυν Καθηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας Μακάριος Ιακωβάκης. 


Μαζί του και απόστρατοι αξιωματικοί από τη Λάρισα όπως οι Στρατηγοί Σπ. Τσιρώνης, Ν. Κωτούλας, Δ. Αλεβίζος και Δ. Λεοντάρης καθώς και  οι απόφοιτοι της τάξεως 83 Χ. Μαλισόβας και Χ. Κατσιγιαννάκης.


Το θέμα της συζήτησης στην άτυπη συνάντηση των αποστράτων εκτός από τα της νέας μονής ήταν και η εκ νέου προσκυνηματική εκδρομή που ετοιμάζει η ΕΑΑΣ Λάρισας στον μοναστήρι της Καλαμπάκας και στον ''χακί'' ηγούμενο συμμαθητή του Αρχηγού.
Ήδη μετά την επίσκεψη του ίδιου του Αντιστράτηγου Στεφανή στον συμμαθητή του ηγούμενο Μακάριο Ιακωβάκη, το μοναστήρι έχει γίνει γνωστό και πλέον αποτελεί προσκυνηματικό πόλο έλξης εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικών από όλη την Ελλάδα.
Η.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.