Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Το Μουσικό Οδοιπορικό του Δ΄ ΣΣ στο Κάστρο Διδυμοτείχου


Το Δ΄ Σώμα Στρατού, υπό την αιγίδα του ΓΕΣ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και των δράσεών που αναλαμβάνει καθημερινά προς τις τοπικές κοινωνίες, συνέχισε το μουσικό του ταξίδι και μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό του Διδυμοτείχου, στην έδρα της ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ, την επόμενη στάση ενός Μουσικού Οδοιπορικού, το οποίο ξεκίνησε από την Ξάνθη στις 03 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου 2017 μετά από περιοδεία σε όλη τη Θράκη. (ΞΑΝΘΗ - ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΣΟΥΦΛΙ)


        Οι Μπάντες όλων των Σχηματισμών του Δ΄ΣΣ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ταξίδεψαν το κοινό τους, κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, με ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από διαχρονικά και νέα τραγούδια, γνωστά σε όλο το κοινό. Χαρακτηριστικό της όλης εκδήλωσης πέραν από την άριστη οργάνωση και φιλοξενία από την ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ, ήταν και η πραγματικά εντυπωσιακή σε αριθμό προσέλευση των κατοίκων της πόλης στο χώρο της εκδήλωσης.


        Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την όλη οργάνωση και εκτέλεση του προγράμματος.
Η.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.