Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ποιοι Σμήναρχοι κρατούνται "όμηροι" και γιατί;


Σε ομηρία νιώθουν ότι βρίσκονται τρεις τάξεις Σμηνάρχων της Ικάρων! Πρόκειται για τις τάξεις 1986, 1987, 1988, οι οποίες αποκλείστηκαν από τις θέσεις εξωτερικού το 2018,  επειδή συμπλήρωσαν τα απαραίτητα προσόντα για να γίνουν ταξίαρχοι και ενδέχεται να κριθούν, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι θα κριθούν!








Στελέχη που έχουν αποκλειστεί από τις θέσεις εξωτερικού με αυτόν τον τρόπο, λένε στο Armyvoice.gr ότι θεωρούν πως η Πολεμική Αεροπορία τους κρατάει ομήρους.



Κατ' αρχήν ξεκαθαρίζουν ότι αυτό συμβαίνει μόνο στην Πολεμική Αεροπορία. Οι αντίστοιχοι στρατιωτικοί από τον Στρατό Ξηράς, δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα και πηγαίνουν κανονικά σε θέσεις εξωτερικού.



Οι αποκλεισμένοι αεροπόροι θέτουν το ερώτημα:



Τους εξασφαλίζει η Υπηρεσία ότι εάν δεν τους στείλει στο εξωτερικό, θα τους προάγει σε Ταξίαρχους;



Η απάντηση είναι προφανώς "ΟΧΙ".




Και ρωτούν εάν δεν μετατεθούν στο εξωτερικό και παράλληλα δεν προαχθούν, δεν θα έχουν χάσει και τα δυο; Θα έχουν χάσει μια θητεία στο εξωτερικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το βιογραφικό τους, την απόκτηση εμπειρίας, αλλά και τις οικονομικές απολαβές, και θα έχουν χάσει επίσης και μια ενδεχόμενη κρίση και προαγωγή στον επόμενο βαθμό.





Το λογικό εξηγούν, (και αυτό που ίσχυε όλα τα χρόνια)  είναι να σε τοποθετήσει η υπηρεσία στο εξωτερικό εφόσον έχεις τα προσόντα και όταν έρθει η ώρα της κρίσης για προαγωγή, ή επαναπατρίζεσαι αν γίνεις Ταξίαρχος (δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει κάποιο στέλεχος πριν κλείσει τριετία) ή παραμένεις εκεί (αν μείνεις διατηρητέος Σμήναρχος).



Μήπως θα πρέπει να το δει και πάλι η ηγεσία και να αναθεωρήσει;

ΠΗΓΗ: /www.armyvoice.gr
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ποιοι Σμήναρχοι κρατούνται "όμηροι" και γιατί;
ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ποιοι Σμήναρχοι κρατούνται "όμηροι" και γιατί;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZnRCWOc5V0j86_DsJOOzSITqAbyCrZCjSqF3ygNWPqAf69BCATD3Pa15nKdfBdwyPzGD8bYhXLnP_tK1_X3XM11zQb2VF7IAFtTa6u1nkASJqxF8T6tUdx_5WXE5A4o0lZi2VFq-qxSQ/s640/oudeteres+aeroporia-ksifos.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZnRCWOc5V0j86_DsJOOzSITqAbyCrZCjSqF3ygNWPqAf69BCATD3Pa15nKdfBdwyPzGD8bYhXLnP_tK1_X3XM11zQb2VF7IAFtTa6u1nkASJqxF8T6tUdx_5WXE5A4o0lZi2VFq-qxSQ/s72-c/oudeteres+aeroporia-ksifos.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/blog-post_5.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/blog-post_5.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy