Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ *ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥ...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;, ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ KATI ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΣΑΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ.

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΚΛΠ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΜΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.…ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ….. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.


*ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΔΩ. ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΑΠΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ 2022. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ…ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ…(ΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ)
*ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΛΑΛΟΥΜ! ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ 1950 ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ…ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΒΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤΖ(WIKILEAKS) ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ. ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ROGUE ΗΜΑΣΤΕ .ΚΑΙ OFFSHORE ….


*ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ Ή ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ/ΤΗΣ –ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ-ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΛΠ.


*ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΥΝΑΝΤΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ-ΚΑΤΑΡ-ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΑ/ΕΝΕΡΓΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ/ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΣΟΜΑΛΟΙ; AΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
*Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΣΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ) ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ Η ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ; ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.


*Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ… ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΛΛΑΜΕ… ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΨΟΜΕΘΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ-ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΤΙΚΗ.
*ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Η ΧΩΡΑ ΦΘΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ.(ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΘΡΩΝ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ).ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΝΑΖΕΙ-ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ-ΣΙΩΠΑ-ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ-ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ-ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΕΙ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΚΑΙΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΝΕΛ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΛΕΒΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ…ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.


*Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ NEW YORK TIMES/INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE/FINANCIAL TIMES ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ(ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΥ ΤΙΜΕS ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ(ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΤΑ) ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΦΥΡΑΜΕ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ; ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ/ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΩΝ, ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ….ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;


*ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΡΙΟ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ .ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ Ή ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ «ΤΑΪΣΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ…’. ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΖΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΤΩΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ…
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

KAΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ(ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΟΥ) ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ….

 http ://www.drougos.gr/?p=11241

COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,42,ΔΙΑΦΟΡΑ,16,ΔΙΕΘΝΗ,20,ΕΛΛΑΔΑ,34,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,670,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,23,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,9,
ltr
item
KRANOSGR: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!
http://3.bp.blogspot.com/__MNuLxvKnZE/TTs-lTAvKEI/AAAAAAAAB-0/yYDhuZCP35M/s400/6x6duece.jpg
http://3.bp.blogspot.com/__MNuLxvKnZE/TTs-lTAvKEI/AAAAAAAAB-0/yYDhuZCP35M/s72-c/6x6duece.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.gr/2011/01/blog-post_6251.html
https://kranosgr.blogspot.gr/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/01/blog-post_6251.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy