Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Κομοτηνής



Φιλανθρωπικό bazaar υπέρ του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» – «Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Στρατός βρίσκεται τόσο κοντά μας», σημείωσε η κ. Λιβεριάδου

Το κοινωνικό της πρόσωπο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων έδειξε η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Ιππικού «Πίνδος» η οποία διοργάνωσε φιλανθρωπικό bazaar στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.
Το bazaar αποτελούσε μια προσωπική πρωτοβουλία του Ταξίαρχου κ. Λάζαρου Καμπουρίδη και πραγματοποιήθηκε με σκοπό την προβολή της εθελοντικής προσφοράς του Στρατού αλλά το κυριότερο, την ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνας ΑμΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».
«Είναι μεγάλη τιμή για μας να διοργανώνουμε σήμερα αυτή την εκδήλωση μαζί με τον Σύλλογο Μέριμνας ΑμΕΑ ‘’Άγιοι Θεόδωροι’’» σημείωσε ο Ταξίαρχος κ. Καμπουρίδης, για να προσθέσει ότι «ενόψει των εορτών σκεφτήκαμε με μια απλή πρωτοβουλία να δώσουμε χαρά στα μέλη του Συλλόγου και να τους κάνουμε να αισθανθούν δημιουργικοί μιας και τα προϊόντα τους είναι προς πώληση. Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία την πρόεδρο του Συλλόγου, την κ. Νατάσα Λιβεριάδου, με την οποία τόσο ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς όσο και η Ταξιαρχία μας συνεργαζόμαστε για να προβάλλουμε την εξωστρέφεια και την εθελοντική προσφορά του Στρατού. Την ευχαριστούμε γι’ αυτό».



«Ίσως είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά ο Στρατός βρίσκεται στον Σύλλογο μας τόσο κοντά. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου γι’ αυτήν την πρωτοβουλία τον κ. Ταξίαρχο. Τα παιδιά μας είναι πάρα πολύ ευχαριστημένα και αυτό θέλουμε, να βγαίνουν έξω, να διασκεδάζουν, να περνάνε όμορφα» σημείωσε με την σειρά της η κ. Νατάσα Λιβεριάδου.
Παράλληλα, η πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» έκανε αναφορά και στη Στέγη Αυτόνομης Διαβίωσης για την οποία όπως είπε «πήρε τον δρόμο της». «Θα αγωνιστούμε λίγο ακόμα, μερικά χρόνια πιστεύω και κάποια στιγμή θα είναι τελειωμένη και έτσι οι γονείς θα είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά θα έχουν έναν χώρο. Και ο Στρατός θα είναι κοντά μας σε αυτόν τον σκοπό. Ευχόμαστε όλοι να είστε γεροί, εσείς ιδιαίτερα στον Στρατό που προσφέρετε αυτό το μεγάλο έργο στην πατρίδα και εμείς αισθανόμαστε ασφαλείς» δήλωσε η κ. Λιβεριάδου.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μουσταφά Μουσταφά, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Μουρτίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Ζηλούδης αλλά και πλήθος Στρατιωτικών οι οποίοι μαζί με τις οικογένειες τους αγόρασαν τις δημιουργίες των μελών του Συλλόγου ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του.













Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Κομοτηνής
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Κομοτηνής
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiVUVdhd-85mC1E-ZLV7YsIID863qt-wgve9sB31CEH2YlxKlQp7WEwTnjivrOway7ZyjVO61UWaBKiJmT4BEVvw2i7OenBidvX3rwAcQxWw7TsRrm38Ps1Nt7fO3bPq4bqBQ36ES4lCEy/s640/44333.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiVUVdhd-85mC1E-ZLV7YsIID863qt-wgve9sB31CEH2YlxKlQp7WEwTnjivrOway7ZyjVO61UWaBKiJmT4BEVvw2i7OenBidvX3rwAcQxWw7TsRrm38Ps1Nt7fO3bPq4bqBQ36ES4lCEy/s72-c/44333.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/xxi.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/12/xxi.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy